Vacature – Allround Support Medewerker

Ben jij klant- en servicegericht? Denk jij in oplossingen en ben je op zoek naar een afwisselende baan? Kom jij helemaal tot je recht in een klein, hecht team? Dan is Sitedish op zoek naar jou! Wij zoeken een enthousiaste, proactieve en zelfstandige collega die uiterlijk per 1 april ons team komt versterken.

Sitedish bestaat al meer dan 11 jaar en ontwikkelt websites, apps en kassasystemen voor afhaal- en bezorgrestaurants. Meer dan 1.000 restaurants maken inmiddels gebruik van ons product. Wij werken in een enthousiast en informeel team om onze klanten te voorzien van een optimaal digitaal totaalpakket en de beste service. Ons kantoor is gevestigd op loopafstand van Amsterdam Sloterdijk.

Je bent bij ons verantwoordelijk voor een aantal uiteenlopende taken. Allereerst beantwoord je telefonische vragen van onze klanten en lever je hen support en service. Daarnaast assisteer je bij het opzetten van de websites voor restaurants en verwerk je aanpassingen en speciale acties in het systeem.

Als Allround Support medewerker krijg je veel individuele begeleiding en is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Afhankelijk van jouw talenten en ambities krijg je de kans om kleine projecten op te starten en zelfstandig uit te voeren. Daarnaast ondersteun je de OfficeManager en de rest van ons team (zes jonge, gezellige en positieve professionals) met de dagelijkse werkzaamheden op kantoor.

Taken:
●Vragen van onze klanten telefonisch beantwoorden
●Websites opzetten en aanpassingen doorvoeren
●Kleine projecten opstarten en zelfstandig uitvoeren
●Eventuele klachten of feedback op een snelle en correcte manier afhandelen
●Mailbox beheren
●Android en iOS apps ontwikkelen (hierin word je begeleid, er is geen programmeerkennis vereist)

Wat vragen we van jou?
●Je beschikt over een (relevant) MBO-diploma of hoger
●Je beschikt over ten minste één jaar werkervaring, bij voorkeur Klantenservice
●Je bent zelfstandig, proactief, servicegericht en denkt in oplossingen
●Je bent erg goed met de computer
●Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
●Je hebt affiniteit met de horeca en onze doelgroep
●Je bent uiterlijk vanaf 1 april fulltime beschikbaar

Wat bieden we jou?

Een leuke en afwisselende baan, een groep jonge collega’s die samenwerken in een informeel en klein team. Werken in een bedrijf dat zich focust op persoonlijke groei en veel waarde hecht aan een relaxte werksfeer. We werken in een mooi kantoor met elke dag een goede lunch. Sitedish is volop in ontwikkeling en onze ambities zijn torenhoog. Ga jij samen met ons het avontuur aan?

Richtsalaris – €1800 á € 1900, afhankelijk van leeftijd en werkervaring.

Interesse? Stuur dan zo snel mogelijk je motivatie en CV. Voor meer informatie kun je altijd bellen naar 020-2440858 en vragen naar Diede.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *