T-Connect – Gebruikers van Thuisbezorgd opgelet

Veel klanten van Sitedish maken naast onze diensten gebruik van Thuisbezorgd. De meeste gebruikers maken daarbij gebruik van de kassakoppeling van Sitedish, zodat alle bestellingen rechtstreeks in Sitedish POS terecht komen. Sommigen maken echter nog altijd gebruik van Thuisbezorgd software T-Connect. Gebruik jij dit stukje software nog? Lees dan snel verder.

Deze maand kondigde Thuisbezorgd aan dat alle gebruikers van ordermanager T-Connect moeten overstappen naar de nieuwste versie. Dat kan door middel van het gebruik van de migratietool die wordt aangeboden door Thuisbezorgd onder het kopje ‘software’ in de backend van Thuisbezorgd.nl.

Deze update is verplicht en je loopt het risico om geen gebruik meer te kunnen maken van de software indien de update niet wordt uitgevoerd. We ontvangen echter geluiden uit ons klantenbestand dat de nieuwe versie een aantal handige functionaliteiten heeft verplaatst naar de backend van Thuisbezorgd.nl. Zo is het niet langer mogelijk om de openingstijden aan te passen vanuit T-Connect of om handmatig bestellingen in te voeren.

Kies voor een koppeling met Sitedish

Het kan allemaal een stuk gemakkelijker: Koppel jouw Thuisbezorgd.nl pagina met Sitedish POS. Dit heeft een aantal voordelen:

– Alle bestellingen in één overzicht (en op één plattegrond)
– Alle bonnen worden hetzelfde geprint met jouw eigen website en logo
– Jouw klantenbestand wordt sneller uitgebouwd
– De BezorgApp kan ook worden ingezet voor bestellingen van Thuisbezorgd

Interesse in de koppeling van Sitedish POS met Thuisbezorgd? Stuur ons een mailtje op info@sitedish.nl. De koppeling is in de meeste gevallen binnen één werkdag geregeld.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *