Corona-Update : De nieuwste maatregelen

Afgelopen vrijdag werden er voor de aankomende drie weken nieuwe maatregelen bekend gemaakt. Weer een harde klap voor de horeca, aangezien de grootste maatregel deze sector treft. We zetten de nieuwe regels graag voor je op een rijtje. 

Vanaf 13 november 18.00 uur gaan de volgende regels in: De horeca moet om 20.00 uur sluiten en mag vanaf dan geen gasten meer ontvangen. Het bezorgen en afhalen blijft wel mogelijk. Wanneer mensen bij jouw komen eten is het verplicht om de gast om een QR code te vragen bij aanvang en hebben de gasten een vaste zitplaats. Deze regels zullen in ieder geval gelden tot zaterdag 4 december. 

Ook heeft de horeca nieuwe steunpakketten aangekondigd. Het is op dit moment alleen nog niet duidelijk hoe dit eruit komt te zien. We wensen jullie allemaal veel succes in deze tijd!

Wil je door deze maatregelen het bezorgen of afhalen aanzetten en maak je al gebruik van Sitedish? Je kan met ons gemakkelijk chatten, mailen of bellen op 020 – 244 08 58, dan zetten we de optie voor je aan. Ook nieuwe restaurants zijn uiteraard meer dan welkom om zich bij ons aan te melden. Lees hier alles over het totaalpakket van Sitedish.