VCHO & Sitedish

Sitedish is sinds begin april een samenwerking aangegaan met de VCHO, de Vereniging van Chinese-Aziatische Horeca Ondernemers. Een partnership om trots op te zijn!

De VCHO, opgericht in 2012, is inmiddels de grootste werkgeversorganisatie voor Aziatische horecaondernemers in Nederland. Een breed spectrum aan horecabedrijven wordt vertegenwoordigd door de VCHO, zoals cafetaria, restaurants, cafés en hotels.

Kennis delen staat bij de VCHO hoog in het vaandel. Wij kijken er daarom naar uit om onze expertise met de doelgroep te kunnen delen. Denk bijvoorbeeld aan het geven van workshops en presentaties. Natuurlijk is het plannen van evenementen in deze tijd lastig, maar houd de agenda van de VCHO goed in de gaten.

Daarnaast is de VCHO ook een uitstekend kanaal om feedback uit onze doelgroep te ontvangen, zodat wij ons Totaalpakket verder kunnen ontwikkelen.

Eén van de activiteiten van de VCHO

Horeca & Corona

De VCHO is ook in deze ingewikkelde tijd zeer actief. Zo introduceerden zij de hashtag #IKCHINEES, om de vooroordelen die eind januari ontstonden door de uitbraak van het coronavirus tegen te gaan. Veel houders van Chinese restaurants kregen te maken met discriminatie, terwijl juist de Chinese gemeenschap al direct maatregelen nam om verspreiding van het virus te voorkomen.

Ondernemers worden door de VCHO geïnformeerd en actief bijgestaan. Ook gaat de organisatie samenwerkingen aan met andere vakorganisaties (NHG, ProFri) om op te kunnen komen voor de belangen van de gehele horecasector.

Net als vele anderen in de Horeca zijn ook veel leden van de VCHO gestart met afhaal of bezorging. Wij zijn natuurlijk ontzettend trots dat wij veel restaurants konden helpen met ons product.

Leden van de VCHO die zich aansluiten bij Sitedish profiteren van ledenvoordelen. Interesse? Neem contact met ons op en vraag naar de voorwaarden! Mail ons op info@sitedish.nl.