Apps voor iPhone

Onderdeel van het Sitedish Totaalpakket zijn de gratis apps voor iPhone. Gebruikers kunnen vervolgens de apps van hun favoriete restaurants downloaden om nog makkelijker hun bestellingen te kunnen plaatsen. Toch zijn er ook wat zaken om rekening mee te houden.

De voordelen van een app

Waarom zou een klant de app downloaden als zij ook gewoon via de website een bestelling kunnen plaatsen? Het antwoord is simpel: Gemak. Voor trouwe klanten is het nóg net iets makkelijk om snel een nieuwe bestelling te plaatsen.

Daarnaast tonen app-gebruikers met hun download ook een stukje commitment naar het restaurant toe. Zij staan er vaak voor open om bijvoorbeeld pushnotificaties met speciale aanbiedingen te ontvangen. Maak dan ook zeker gebruik van deze functie in Mijn Sitedish!

Maak een succes van jouw apps

Promotie is natuurlijk noodzakelijk om van jouw app een succes te maken. Zorg daarom voor zichtbaarheid: Promoot jouw apps op de website, in jouw restaurant, op social media en op drukwerk.

In Mijn Sitedish kun je trouwens makkelijk terugzien vanuit welke bron een bestelling is geplaatst. Zo kun je bijvoorbeeld een prijsvraag uitschrijven om de app verder te promoten! Beloon de eerste tien gebruikers van jouw app bijvoorbeeld met een kortingscode.

Apple Developer Accounts

Het is voor Sitedish helaas niet langer mogelijk om alle apps onder onze eigen naam uit te brengen. Daarom is het belangrijk voor elk restaurant om zelf een Apple Developers Account aan te maken. De kosten hiervan €99 per jaar en gaan volledig naar Apple.

Onze app is uiteraard verder gewoon gratis. Er zijn alleen wel wat extra stappen nodig om apps te updaten of online te krijgen, maar daar kan Team Sitedish je uiteraard bij helpen!

Vragen of opmerkingen? Mail ons op info@sitedish.nl of bel naar 020 – 244 08 58.