Drie tips voor succesvolle Paasdagen

Het zou je bijna ontschieten met al het gedoe rondom de Corona-crisis: De Paasdagen zijn in aantocht. Hier zijn een paar kleine tips om deze week goed door te komen.

Gewijzigde openingstijden?

Hanteer je deze week alternatieve openingstijden op Goede Vrijdag, Eerste of Tweede Paasdag? Vergeet dit dan ook niet door te voeren in Mijn Sitedish. Zo voorkom je teleurgestelde klanten. Zet de overige feestdagen ook alvast in je agenda, want ook Koningsdag, Bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag en Pinksteren komen er aan.

Safety First

Vergeet tijdens deze drukke periode natuurlijk niet om de gestelde veiligheidsregels in acht te nemen. Klanten waarderen het als je bestellingen op een veilige manier aflevert. Je kunt via Mijn Sitedish makkelijk een melding plaatsen op jouw website waarin staat dat ook jouw restaurant gebruik maakt van contactloze bezorging.

Speciale acties

Voor elke feestdag geldt hetzelfde: Heb je al nagedacht over hoe je jouw klanten kunt activeren om opnieuw een bestelling te plaatsen? Bedenk een ludieke actie of een aantrekkelijk geprijsd menu speciaal voor deze feestdag. Maak daarnaast gebruik van Mijn Sitedish en verstuur een nieuwsbrief of een pushbericht (voor de appgebruikers) naar jouw trouwste klanten met een kortingscode.