Bespaartips 2022

Het is je vast niet ontgaan dat er op dit moment flinke prijsverhogingen zijn, je kan dit merken aan de benzinekosten voor je bezorgscooters en aan de inkopen die je doet. Hieronder een paar tips om je te helpen kosten te besparen!

1. Besparen op commissie

Werk je samen met platformen zoals Thuisbezorgd en UberEats? Dan betaal je hun per bestelling percentages commissie, bij Thuisbezorgd bijvoorbeeld al 14{463ab96957dd16124c7ecff9fdbc53b5b738bf5cc2710ca93dd7c3a562c155f9}! Dat is natuurlijk hartstikke veel. Besteed deze tijd extra aandacht aan de promotie van je Sitedish website, Sitedish vraagt geen commissie dus je bespaard per bestelling al een flink bedrag. Benieuwd hoeveel je al hebt bespaard? Op mijn.sitedish.nl berekenen we dit voor je!

Om het bestellen op je eigen website aantrekkelijker te maken is het slim om een leuke actie op je website aan te bieden! Denk aan een spaarkaart, waarbij je spaart voor korting. Of geef een gratis drankje bij de bestelling mee. Hulp nodig bij het bedenken van een leuke actie? Neem contact met ons op, het Sitedish team kan je adviseren! 

Om de actie onder de aandacht te brengen kan je flyers inzetten, iedere nieuwe klant van Sitedish krijgt gratis 5000 A6 flyers om de website mee te promoten. Neem contact met ons op om je flyers te bestellen. Zijn je flyers op? Voor €60 (ex btw) kan je bij ons een nieuw pakket A6 flyers bestellen. 

Je website promoten kan natuurlijk ook op je social media kanalen, alleen al een post met een link naar je website kan helpen! Maar denk ook aan een actiecode die je alleen deelt op je Social media kanalen.

2. Afhalen

Een bestelling die niet bezorgd hoeft te worden scheelt natuurlijk kosten. Breng onder de aandacht dat ook afhalen bij jullie een optie is door hier een leuke korting bij te geven. Promoot deze op je flyer en op je social media kanalen. Hieronder een paar voorbeelden. 

Afhalen is sneller en goedkoper! Bespaar 10{463ab96957dd16124c7ecff9fdbc53b5b738bf5cc2710ca93dd7c3a562c155f9} op je bestelling met actiecode: IKHAALAF

Dinsdag afhaal dag! Alle Pizza’s voor €8 alleen bij afhalen. Zien we je zo?

Vrijdag is snackdag! Kom je afhalen? Gebruik actiecode: VRIJDAG en kies je GRATIS snack!

3. Gebruik de Sitedish Bezorgapp

De Bezorgapp zorgt ervoor dat je zo efficiënt mogelijk je bestellingen bezorgd. Hoe efficiënter hoe voordeliger natuurlijk! Met de Bezorgapp kan je namelijk zien waar je bezorgers zijn en zo gelijk de volgende bestelling klaar zetten of makkelijk bestellingen met elkaar combineren. Meer info? Zie onze video hierover! De Sitedish BezorgApp is gratis te gebruiken door alle Sitedish klanten.

4. Sitedish Marketing Pro

Gaan veel van jou bestellingen via de grote platformen? Dat kost je helaas een boel geld. Sitedish Marketing Pro kan hierbij helpen! Wij zorgen ervoor dat je website bovenaan in Googles zoekresultaten komt te staan en je klanten dus gelijk op de juiste pagina terecht komen in plaats van bij de grote platformen. Bekijk onze video die Marketing Pro kort uitlegt en neem contact met ons op voor meer info!

5. Zet je ingrediënten dubbel in

Een goeie deal gevonden bij een van je leveranciers? Zet dit product in op meerdere gerechten, zo kan je er veel van inkopen wat vaak extra voordeel geeft. Een korting gevonden op bijvoorbeeld carpaccio? Zet dan niet alleen carpaccio als voorgerecht op je kaart, maar maak er ook een XL variant van of een salade en een wrap. Zo kan je dezelfde ingrediënten gebruiken maar wel een wisselend menu maken.

6. Meegeven van eetstokjes

Verkoop je bijvoorbeeld Sushi en Pokébowls? Dan geef je vast een boel eetstokjes mee op een dag! Sommige mensen hebben thuis hun eigen eetstokjes of bijvoorbeeld geen behoefte aan wasabi. Het is natuurlijk zonde als deze in de prullenbak eindigen. Om dit te voorkomen en hier op te besparen kan je een tekst toevoegen aan de bestelpagina via https://mijn.sitedish.nl/website/teksten zet deze vraag bijvoorbeeld bij de Checkout Tekst, dan kunnen de bestellers in de opmerkingen laten weten waar ze behoefte aan hebben. Deze tekst wordt dan als volgt getoond bij het afrekenen.

Zijn we een belangrijke tip vergeten? Laat het ons weten in de opmerkingen!