Deze initiatieven helpen jou de Corona-crisis door

De Corona-crisis is een ramp voor de horeca. Toch schieten er de afgelopen weken ook tal van initiatieven uit de grond om restaurants te ondersteunen. Wij hebben er een aantal voor jou op een rijtje gezet.

Waar kan ik afhalen

Op waarkanikafhalen.nl staat een landelijk overzicht van restaurants waar het op dit moment mogelijk is om maaltijden af te halen. Voeg jouw zaak snel toe!

Wees geen krent en red jouw favoriete eettent

Op dineren.restaurant kunnen klanten de kosten van hun etentje doneren aan een restaurant naar keuze. Op het moment van schrijven is er al ruim €26.000 gedoneerd!

Steun de keuken

Een groep Utrechtse vrienden zijn gestart met Steun de Keukens, een verzamelsite met verwijzingen naar websites waar klanten maaltijden kunnen bestellen.

Help de Horeca

Via helpdehoreca.nl kunnen klanten een tegoedbon kopen voor hun favoriete restaurant. Op die manier worden restaurants door de moeilijkste maanden heen geholpen en hebben consumenten iets om naar uit te kijken.

Support Your Locals

Veel gesloten horecazaken zitten nog wel met een hoop producten waar zij niets mee kunnen doen. Om voedselverspilling tegen te gaan is Support Your Locals in het leven geroepen, waarop consumenten boodschappenpakketten kunnen kopen.

Binnen een paar werkdagen online met jouw eigen bestelsite? Bij Sitedish kan het. Stuur ons een mailtje op info@sitedish.nl of bel naar 020 – 244 08 58.

Komende weken zullen we deze pagina blijven aanvullen. Hebben we jouw initiatief gemist? Stuur dan een berichtje naar tim@sitedish.nl.