Febo logo

Ook FEBO kiest Sitedish

Lekkere trek in een klassieke snack? Voortaan zul je tijdens het bestellen van jouw FEBO-snacks op febo.nl doorverwezen worden naar de Sitedish bestelpagina van de vestiging bij jou in de buurt.

Makkelijk en snel bestellen op Febo.nl!

Dankzij de kassasystemen van Mplus, geleverd door STN Kassasystemen, konden wij dé perfecte kassa-oplossing bieden aan de bekende snackketen. Door onze Sitedish bestelomgeving en onze koppelingen met de bekende bestelplatforms te combineren met de kassa van MPlus, ontstond er voor de snackgigant een goede oplossing om alle vestigingen effectief te kunnen beheren.

Daarnaast is het nu voor de consument mogelijk om op één centrale plek altijd een FEBO-filiaal in de buurt te kunnen vinden. Met behulp van online marketing (Google Ads), een samenwerking van FEBO met hello it’s me wordt de website verder in de markt gezet.

Met deze nieuwe samenwerking hebben wij mooie stappen kunnen zetten in het aanbieden van tailor-made oplossingen voor ketens en franchises. Speciaal voor zaken met meerdere filialen hebben wij gewerkt aan nieuwe dashboards en functionaliteiten om meerdere zaken gelijktijdig te managen.

Stiekem zijn wij natuurlijk best een beetje trots op deze samenwerking. FEBO, opgericht in 1941, kan met recht een cruciaal onderdeel genoemd worden van de oerhollandse snackcultuur. Het trekken van een frikadel, kroket of grillburger uit de muur is een begrip, en een must-do voor toeristen die Nederland bezoeken.

Benieuwd geworden naar onze totaaloplossing voor ketens en franchises? Stuur dan een e-mail naar info@sitedish.nl. We vertellen je er graag alles over!