Sitedish Update

Update – Nieuw in januari

Ook in 2021 blijven we verbeteringen aan ons Totaalpakket doorvoeren. Start Sitedish POS opnieuw op om gebruik te kunnen maken van deze nieuwe functies!

Afhaal én Bezorging

De afgelopen weken hebben wij gewerkt aan functies die het makkelijker maken om te kunnen schakelen tussen afhaal en bezorging. Denk bijvoorbeeld aan verschillende prijzen, de geldigheid van acties of kortingen en de beschikbaarheid van producten. Voortaan kun je dit allemaal apart instellen.

Bugfixes

Wij hebben een paar bugs getraceerd en opgelost in onze code, waardoor Sitedish POS nog robuuster is geworden.

Vragen of opmerkingen? Stuur ons een mailtje op info@sitedish.nl!

3 gedachten over “Update – Nieuw in januari”

 1. Top!
  Het enige wat wij heel erg missen, en ook al hebben aangegeven is het voorruit bestellen.
  Wij werken op bestelling, en kunnen niet op de dag zelf bestellingen binnen krijgen. Dit is voor ons erg belangrijk. Enig idee of deze optie er nog aan komt?

  1. Hi Sarah,

   We hebben deze vraag vaker gekregen en jouw suggestie staat zeker bij ons op de radar. Het vereist echter wel een fikse herontwikkeling van ons programma, dus ik kan geen beloftes doen over wanneer dit eventueel beschikbaar zal zijn. Houd onze berichtgeving in de gaten!

  2. Tijdelijke oplossing.
   Een extra categorie aanmaken en dan daarin uitleggen dat klanten een bestelling kunnen plaatsen voor een toekomstige datum/tijd. Bij hun bestelling, bij ‘opmerkingen’ dat even melden. Je moet dan zelf de bonnen bijhouden. De bestelling wel even nabellen en verifiëren, anders bellen de klanten zelf wel. Dit omdat zij dan wel een bevestiging van die dag ontvangen.
   Dit hadden wij ook gedaan met de feestdagen, en dat ging harstikke goed..
   Succes!

Reacties zijn gesloten.