Korting op Sitedish?

Sitedish is hét totaalpakket voor afhaal- en bezorgrestaurants. Voor slechts €1 per dag krijg je ons volledige pakket, inclusief jouw eigen bestelsite, een uitgebreid kassasysteem én apps voor iPhone en Android. Interesse? Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende demonstratie via info@sitedish.nl of 020 – 244 08 58.

Korting? Promocodes? Aanbiedingen? Dat is eigenlijk niet nodig. Sitedish is scherp geprijsd en bovendien maandelijks opzegbaar. Daarnaast brengen wij pas kosten in rekening op het moment dat jij actief bestellingen verwerkt. Wij hebben er alle vertrouwen in dat ook jouw restaurant zal profiteren van de kwaliteit van ons product. Wij zijn er best een beetje trots op!

Bespaar Direct

Met een eigen Sitedish website bespaar je al snel op de kosten van de grote bestelplatforms. Natuurlijk blijft het een uitdaging om klanten naar jouw eigen website te leiden, maar daar gaan wij jou bij helpen. Zo ontvangt elke klant 5.000 A6-flyers om te verspreiden, zodat mensen op de hoogte zijn van het bestaan van jouw eigen bestelplatform. Bied daarnaast een leuke korting of een gratis product aan om jouw klanten verder te overtuigen.

Waar voor je geld – Sitedish blijft vernieuwen

Het Sitedish Totaalpakket breidt bovendien steeds verder uit. De afgelopen maanden introduceerden wij bijvoorbeeld Tafel QR, waarmee klanten ook in jouw restaurant contactloos kunnen bestellen. Ook bieden wij de BezorgApp aan, waarmee je de locatie van jou bezorgers kunt volgen. Zo bezorg je nooit meer een koude maaltijd.

Ontdek meer over Sitedish op onze Homepage, of bekijken onze video’s waarin we meer vertellen over de belangrijkste features van ons pakket op ons Youtube Kanaal.

Team Sitedish praat graag verder met je! info@sitedish.nl – 020 – 244 08 58