Stix & Bowls interieur

Even kennis maken: Stix & Bowls

De komende maanden gaan we hier op Sitedish Blog nader kennis maken met een aantal van onze klanten uit de horeca. We trappen de reeks af met restaurant Stix & Bowls, een toffe zaak in Roelofarendsveen. We spreken met eigenaren Ernst en Mikel.

Stix & Bowls is een sushi en pokebowl restaurant met de focus op afhalen en bezorging. Of je nu een visliefhebber, vleeseten of vegetarier ben: bij Stix & Bowls krijg je hoe dan ook heerlijke en eerlijke gerechten voor je kiezen. Gezond, super smaakvol en in alle kleuren van de regenboog. Het concept blinkt uit in snelheid, kwaliteit en versheid.

Samen met Sitedish

De kleurrijke sushi en poke bowls van Stix and Bowls spatten werkelijk van het scherm af op de homepage van het restaurant. Vanaf de homepage kom met één druk op de knop terecht in de bestelomgeving.

We werken al met Sitedish vanaf de start, bijna 15 maanden geleden. We promoten de website vanaf de jaarlijks aangepaste menukaart. Ook op social media verwijzen we in onze posts uiteraard naar onze bestelsite.

We vinden het systeem erg prettig werken en je kunt zelf veel aanpassingen doen. Ook suggesties worden positief ontvangen. Ook belangrijk: Onze gebruikers ervaren de bestelwebsite als zeer prettig en overzichtelijk.

De BezorgApp versnelt bovendien onze manier van werken. Het is heel simpel om bestellingen toe te wijzen en onze jongens te tracken.”

Corona

Terugkijken op de afgelopen maanden zijn de heren de corona-crisis eigenlijk best goed doorgekomen:

“We hebben ons uiteraard aan de voorschriften gehouden en geprobeerd er het beste van te maken. Zo hebben wij onze bezorgkosten tijdelijk uitgezet, omdat mensen het huis niet uit mochten. Aan de werkwijze veranderde eigenlijk niet zo veel, zeker omdat hygiene altijd al prioriteit had binnen ons bedrijf.

De bezorgsector kreeg verder een flinke boost, en door het tijdelijk sluiten van veel restaurants hebben we een hoop nieuwe klanten aan ons kunnen binden.”