Meerdere zaken? Kies Sitedish!

Sitedish biedt hét totaalpakket voor afhaal- en bezorgrestaurants. Ook voor ketens en franchises biedt Sitedish een passende oplossing. Wij denken graag met jou mee om de perfecte bestelomgeving te creëren voor jouw product.

Ketens hebben online vaak al een streepje voor. Ze zijn goed vindbaar op Google en zijn daarmee vaak minder afhankelijk van grote bestelsites. Daarom is het des te aantrekkelijk om zelf een toegankelijke bestelomgeving te creëren voor jouw klanten, zodat bestellingen direct en zonder hoge commissies bij jouw filialen terecht komen.

Op één centrale website is het natuurlijk belangrijk dat klanten gemakkelijk bij hun lokale filiaal uitkomen. Daarnaast kunnen wij ons voorstellen dat er speciale wensen zijn voor jouw online bestelomgeving. Met fijne stukjes maatwerk optimaliseren wij het Sitedish Totaalpakket naar jouw wensen.

Kijk voor voorbeelden van maatwerk eens naar Mr Sushi, Vegan Masters of Sushi House.

Postcodechecker en andere functies

Eén van de belangrijkste tools voor ketens is onze postcodechecker. Met het invullen van de vier cijfers van de postcode worden klanten automatisch doorverwezen naar de bestelmodule van een filiaal bij hun in de buurt.

Daarnaast hebben wij nog tal van andere functionaliteiten ingebouwd op verzoek van onze klanten. Denk daarbij aan naadloze integratie op bestaande websites, koppelingen met facturatiesystemen, speciale dashboards voor statistieken en unieke voorwaarden voor maaltijdbezorging in bepaalde regio’s.

Interesse? Dan neem direct contact met ons op. Stuur ons een bericht op info@sitedish.nl of bel naar 020 – 244 08 58.