Nieuw in Mijn Sitedish: Bezorgstatistieken

Sitedish maakt jouw bezorgproces vanaf nu nóg inzichtelijker met nieuwe statistieken in Mijn Sitedish. Vanaf nu weet je precies wat de gemiddelde bezorgtijd van jouw bestellingen is, welk percentage er op tijd bezorgd is, wat het gemiddeld aantal bestellingen per bezorger is en nog veel meer!

Dankzij onze BezorgApp krijg je via Sitedish POS al een mooi overzicht van alle bestellingen die onderweg zijn. De data die verzameld wordt tijdens de bezorging wordt voortaan ook verwerkt in een nieuw dashboard.

Zo is het voortaan mogelijk om de volgende statistieken in te zien:

 • Gemiddelde bezorgtijd
 • Gemiddelde afstand
 • Gemiddelde tijd per kilometer
 • Percentage bestellingen die te laat worden geleverd
 • Gemiddeld aantal bezorgingen per bezorger

Deze gegevens zijn ook uit te splitsen over bepaalde data, postcodes, bezorgers of bron. Met deze nieuwe tool heb je een schat aan waardevolle informatie in handen!

Op dezelfde pagina is ook een overzicht te vinden met de gegevens van jouw laatste bestellingen. Je kunt inzien wanneer er gestart is met de bezorging en wanneer de bezorging als afgeleverd is gemarkeerd in de BezorgApp.

Deze nieuwe statistieken zijn alleen beschikbaar voor gebruikers van onze BezorgApp. Maak je hier nog geen gebruik van? Stuur ons dan een berichtje op info@sitedish.nl.

2 gedachten over “Nieuw in Mijn Sitedish: Bezorgstatistieken”

 1. Ton Vorselaars

  Gebruik de app nu al een aantal jaar maar nog nooit zo blij geweest als nu in corona tijd.
  Op 16 maart overgeschakeld van alleen afhaal naar bezorging en geweldig hoe betrouwbaar en makkelijk de app is.
  Meteen zien op de laptop waar het adres is ! Geweldig !
  Misschien een optie maken als we dadelijk weer gasten in ons restaurant mogen ontvangen, om ze vanuit de tafel via de app te laten bestellen.
  Mvg Ton Vorselaars Grand Cafetaria de IJsbeer

  1. Tim van Eldijk

   Ton, ontzettend bedankt voor deze mooie woorden! We zijn enorm blij om te lezen dat Sitedish zo goed bij jullie past. We nemen je suggestie mee!

Reacties zijn gesloten.