Nieuw bij Sitedish: Koppelen met Deliveroo

Bij Sitedish proberen wij het restauranthouders zo makkelijk mogelijk te maken. Op veler verzoek biedt Sitedish daarom vanaf nu een koppeling aan met Deliveroo. Dat betekent dat bestellingen geplaatst door klanten via Deliveroo getoond kunnen worden in het kassasysteem van Sitedish, Sitedish POS, net als bestellingen van Thuisbezorgd en Uber Eats.

Interesse in deze koppeling? Neem dan direct contact met ons op via info@sitedish.nl.

Belangrijk

Om de koppeling met Deliveroo mogelijk te maken is het belangrijk dat alle gerechten op jouw menukaart zijn voorzien van een nummer en dat deze nummer identiek zijn aan de cijfers in jouw menukaart bij Deliveroo. Voorkom vertraging en stel dit alvast in via Mijn Sitedish!

Binnenkort bij Sitedish

Natuurlijk gaan de ontwikkelingen bij Sitedish na deze koppeling gewoon door. Houd onze blog goed in de gaten voor het laatste nieuws over onze nieuwe templates, nieuwe functionaliteiten en nog veel meer.

Maak je nog geen gebruik van Sitedish en heb je interesse in ons Totaalpakket, inclusief de koppeling met Deliveroo? Neem dan even contact met ons op via info@sitedish.nl of 020 – 244 08 58.