Sitedish en de Anderhalvemetersamenleving

Nederland bereidt zich voor op een versoepeling van de Corona-maatregelen. Afgelopen woensdagavond werd aangekondigd dat vanaf 1 juni de horeca de deuren weer mag openen, mits er rekening wordt gehouden met een afstand van 1.5 meter. Daarnaast mogen er maximaal 30 personen in één ruimte aanwezig zijn.

Terug naar normaal zit er dus nog even niet in voor afhaal- en bezorgrestaurants. Sitedish werkt daarom hard aan de implementatie van een aantal updates van het Sitedish Totaalpakket, zodat we restaurants ook in deze nieuwe maatschappij optimaal kunnen blijven helpen.

Bij de start van de Coronacrisis introduceerden wij al contactloos bezorgen. Veel restaurants maken inmiddels gebruik van deze functionaliteit. Consumenten hechten veel waarde aan hygiëne en het naleven van de nieuwe regelgeving. Dat is dan ook de gedachte die we vasthouden bij het introduceren van nieuwe functies.

Denk mee

Hoe kunnen wij jouw leven als horeca-ondernemer nóg makkelijker maken? We horen het graag van je. Stuur jouw ideeën of suggesties door via dit formulier. Meedenken wordt gewaardeerd!

Interesse in het Sitedish Totaalpakket? Wij helpen jouw restaurant binnen enkele werkdagen online. Mail ons op info@sitedish.nl of bel naar 020 – 244 08 58.

1 gedachte over “Sitedish en de Anderhalvemetersamenleving”

  1. Wellicht een idee dat je voor het restaurant en afhaal/bezorgen twee aparte menu’s kan maken. Zo kan je het systeem ook als volledige kassa maken, voor de likeuren en koffie die gasten nuttigen als ze in het restaurant eten. Of dat je voor afhaal andere prijzen hebt dan in het restaurant nuttigen. Zo haal je ook een bredere doelgroep voor jullie systeem denk ik.

Reacties zijn gesloten.