Valentijnsdag Hamburger

14 Februari – Valentijnsdag

Valentijnsdag is dé dag bij uitstek voor stelletjes om iets bijzonders te doen, maar lang niet elk koppel gaat daar de deur voor uit. Heb jij al nagedacht over een speciale actie voor jouw afhaal- of bezorgrestaurant? Wij geven jou alvast een paar handige tips.

Romantisch diner voor twee

Schotel jouw klanten deze Valentijnsdag echt iets bijzonders voor door een speciaal menu voor twee personen te ontwikkelen. Denk daarbij aan een voorgerechtje, hoofdgerecht en natuurlijk een romantisch toetje. Daarnaast kun je de romanticus bijstaan door net een stapje verder te gaan. Voeg bijvoorbeeld een roos toe aan de bestelling, of een ander leuk extraatje. Zo maak je Valentijnsdag voor jouw klanten extra gemakkelijk en net iets persoonlijker.

Natuurlijk is het wel belangrijk om jouw menu tijdig onder de aandacht te brengen. Maak bijvoorbeeld gebruik van de Nieuwsbrieven functie in Mijn Sitedish om jouw vaste klanten te informeren. Een pushberichtje voor voor de gebruikers van jouw app is ook een goede optie. Vergeet ook niet voor een aantrekkelijke foto van het menu te zorgen!

Beloon je vaste klanten

Misschien is een romantisch Valentijnsmenu niet direct een optie. Dan is het natuurlijk nog steeds mogelijk om voor de favoriete maaltijd van jouw vaste klanten te zorgen. Maak bijvoorbeeld een actiecode aan met een pakkende korting speciaal voor 14 februari. Hiermee vergroot je de kans dat jouw trouwste klanten ook op Valentijnsdag wederom voor jouw zaak kiezen.

Veel succes!