Sitedish lanceert BezorgApp

Sitedish introduceert een nieuwe functionaliteit binnen het totaalpakket: De BezorgApp. Deze nieuwe app, beschikbaar voor zowel Apple als Android, maakt het leven van restauranteigenaars en bezorgers voortaan een stuk makkelijker. Na een uitvoerige test met een beperkt aantal klanten is de organisatie helemaal klaar om de BezorgApp beschikbaar te maken voor alle gebruikers.

Eigenaar Ernstjan Brouwer vertelt: “We merkten dat ons klantenbestand een grote behoefte had aan het vergemakkelijken van het bezorgproces, zonder het volledig uit handen te willen geven. Met de BezorgApp maken we het voor restauranthouders eenvoudig om efficiënt met maaltijdbezorging om te kunnen gaan, omdat zij voortaan constant op de hoogte zijn van de voortgang van de bezorgers ‘on the road’. De keuken kan hier vervolgens op inspelen en tijdig weer een verse bestelling klaarzetten. Hierdoor is het mogelijk om sneller, meer bestellingen af te handelen en verspilling te voorkomen, wat natuurlijk weer een fikse kostenbesparing oplevert.”

Hoe werkt het?

Het gebruik van de BezorgApp is zeer eenvoudig. Alle bezorgers melden zich eenmalig aan bij het Sitedish kassasysteem door middel van het scannen van een QR-code. Vanaf dat moment kan het restaurant bezorgingen toekennen aan de bezorgers. Na het toekennen ontvangt de bezorger een push-notificatie op de telefoon, met daarin alle details van de bestelling, plus de beschrijving van de route. 

Restauranteigenaars kunnen vanaf dit moment de locatie van de bezorgers volgen in het Sitedish kassasysteem aan de hand van GPS-tracking. Na het afleveren van de bestelling geeft de bezorgers met een simpele handeling aan dat de terugweg wordt ingezet. Restauranteigenaars zien vervolgens de geschatte tijd van terugkeer terug op de kassa, zodat er direct een nieuwe bestelling kan worden klaargezet. Koude maaltijden zijn voortaan verleden tijd.

Over Sitedish

De BezorgApp is beschikbaar voor alle gebruikers van Sitedish, het totaalpakket voor afhaal- en bezorgrestaurants. Met Sitedish wordt aan alle digitale wensen van bezorg- en afhaalrestaurants voldaan. Voor €1 per dag ontvangen zij een eigen website waar klanten rechtstreeks bij het restaurant kunnen bestellen. Daarnaast ontvangen zij een eigen app voor mobiele bestellingen, plus een kassasysteem met tal van functionaliteiten. 

2 gedachten over “Sitedish lanceert BezorgApp”

Reacties zijn gesloten.