Gebruik jij onze spaarkaarten al?

Eén van de eenvoudigste marketingfuncties in Mijn Sitedish is het spaarkaartensysteem. Net zoals je vroeger zegeltjes verzamelde bij de supermarkt, is dit systeem een handige trekpleister voor de bestelsite van jouw restaurant.

Eenvoudig opstarten

Het opzetten van jouw persoonlijke loyaltyprogramma is zo gebeurd. Je activeert het spaarsysteem in Mijn Sitedish. Je kunt zelf instellen wat de voorwaarden zijn voor het verdienen van een virtuele stempel en wat de uiteindelijke beloning zal zijn.

Zoals altijd gaat het om het vinden van een ‘sweet spot’. Je wilt klanten natuurlijk stimuleren om geregeld bij jou te bestellen, maar je wilt natuurlijk ook niet jouw winstmarge op het spel zetten door met kortingscodes te gaan strooien. Het kan per restaurant verschillen. Veel zaken kiezen ervoor om een kortingscode uit te keren na het verzamelen van tien punten. Eén punt staat doorgaans voor een besteding van €10.

Beloon je trouwste klanten

De rest gaat eigenlijk vanzelf: Vanaf het moment dat jouw systeem geactiveerd is wordt automatisch bijgehouden hoeveel punten jouw klanten bij elkaar sparen. Dit gaat op basis van het e-mailadres dat gebruikt wordt voor het plaatsen van de bestelling.

Daarnaast kun je makkelijk inzien of promocodes daadwerkelijk worden gebruikt. Je zult zien dat sommige trouwe klanten hun spaarkaarten vergeten in te zetten. Laat ze bij het afleveren van hun volgende bestellingen persoonlijk weten dat er korting te behalen valt en je scoort zeker pluspunten (en een stralende recensie).

Wil je een trouwe klant een extra duwtje in de rug geven? Dan is het ook mogelijk om via Mijn Sitedish zelf extra punten toe te voegen. Op dit moment is het nog niet mogelijk om ook offline transacties aan het spaarsysteem te koppelen, maar voor reguliere klanten zou je zo een paar extra punten toe kunnen voegen, als bedankje!

Ook deze functie is een standaard onderdeel van het Sitedish Totaalpakket. Interesse neem dan direct contact met ons op via info@sitedish.nl of 020 – 244 08 58.