Nu beschikbaar: Tafel QR

Vanaf 25 mei in het Sitedish Totaalpakket: Tafel QR. Gasten kunnen voortaan zelf bestellen vanaf hun tafel door middel van het scannen van een QR-code. Na het scannen komen zij terecht in de vertrouwde bestelomgeving van Sitedish. Deze handige functie komt ondernemers tegemoet in de anderhalvemetersamenleving. Zo kunnen zij de veiligheid van bezoekers én personeel garanderen. Ook bespaart het veel tijd.

Hoe werkt het?

STAP 1

Activeer Tafel QR via Mijn Sitedish door het aantal tafels te kiezen en plaats de QR-codes op jouw tafels.

STAP 2

Gasten van jouw restaurant scannen de QR-code en plaatsen hun bestelling. Je kunt bij de instellingen van jouw website zelf kiezen welke betaalmethodes je beschikbaar wilt stellen.

STAP 3

De afgeronde bestelling komt net als andere bestellingen binnen via Sitedish POS

STAP 4

Serveer de bestelling en handel indien nodig op veilige afstand de betaling af.

Meer weten? De complete handleiding vind je uiteraard op onze website.

Tafel QR is onderdeel van het Sitedish Totaalpakket en is toegankelijk vanaf 25 mei. Er zitten geen extra kosten aan verbonden! Ga je aan de slag met afhaal of bezorging en heb je interesse in Sitedish? Neem dan direct contact met ons op via 020 – 244 08 58 of info@sitedish.nl.

2 gedachten over “Nu beschikbaar: Tafel QR”

  1. Beste,
    Als een bestelling via tafel-qr wordt besteld, en men kiest voor bijv. ‘in de wacht’ of ‘op rekening’ waarna de bestelling opgeslagen wordt op een tafel…zou heel mooi zijn! Dan hoef je namelijk de bonnen niet op te sparen en later weer bij elkaar optellen en/of invoeren..

    Misschien iets voor de volgende update ?

    1. Bedankt voor de suggestie! We hebben Tafel QR behoorlijk snel ontwikkeld, waardoor er inderdaad nog ruimte is voor verbeteringen als deze.

Reacties zijn gesloten.