Website boost

Geef jouw restaurant een boost in september

De schoolbanken lopen weer vol, de grootste vakantiedrukte is voorbij. Het leven gaat weer terug naar ‘normaal’, voor zover dat tijdens de coronacrisis mogelijk is. Dit is een uitstekend moment om de zomerdip te doorbreken en de aandacht te vestigen op jouw restaurant. Sitedish helpt je graag een handje. Lees daarom snel verder voor onze speciale aanbieding!

Het Sitedish Totaalpakket beschikt over tal van tools om de aandacht op jouw restaurant te vestigen. Jouw vaste klanten benader je met een nieuwsbrief, klanten die al even niets besteld hebben benader je met de ‘verloren klanten’ tool. Maar wat doe je voor klanten die nog nooit iets bij jouw restaurant besteld hebben? Adverteren natuurlijk!

In de omgeving van jouw restaurant zijn er tal van kanalen te bedenken voor jouw advertenties. Denk aan het lokale krantje of aan een bescheiden reclamebord langs de weg. Hoe lokaler je het aanpakt, hoe meer de kosten binnen de perken blijven. En dat is niet erg, want je bent alleen maar op zoek naar klanten die zich daadwerkelijk in jouw directe omgeving bevinden.

Elke klant die zich aansluit bij Sitedish ontvangt van ons 5.000 gratis flyers. Deze flyers kun je in de omgeving van het restaurant verspreiden, of je geeft ze mee met elke bestelling die niet via jouw eigen bestelsite is binnengekomen. Ben je al door je flyers heen? Dan hebben wij een speciaal aanbod voor jou.

Aanbieding: €5 korting op 5.000 flyers!

Wij helpen onze restaurants natuurlijk graag een handje. Daarom ontvangt je tijdens de maand september €5 korting op 5.000 flyers. Zo betaal je slechts €45 in plaats van het normale tarief van €50!

Neem contact op met Team Sitedish via info@sitedish.nl of 020 – 244 08 58 en geef aan dat je gebruikt wilt maken van onze septemberactie.

Sitedish September Actie: €5 korting op 5.000 flyers!