Team Slijs

Even kennis maken: Slijs

“Slijs – Meer dan pizza en ijs!” En dat doen ze zeker, met een puike huisstijl en een unieke locatie in Hoorn is Slijs écht een bijzondere onderneming. Wij maken kennis met Joost en Sydney.

Slijs is opgericht in april 2019 door 2 vrienden die eigenlijk toe waren aan iets nieuws: “Joost zat in de bouw en is in het verleden ijsventer geweest. Ikzelf ben grafisch vormgever en was tijdens mijn studie pizzachef bij Vapiano in Amsterdam. De passie voor pizza en ijs was zo sterk dat Slijs werd geboren.”

In het Julianapark in Hoorn hebben wij twee zeecontainers omgebouwd to afhaalkiosk. De pizza’s worden bij ons vers bereid en onze ijsvitrine ligt vol met exotische smaken. Denk daarbij aan pindakaas, chai latte, of roze koeken ijs.”

In zee met Sitedish

“De zaken in ons eerste seizoen gingen zo goed en onze producten werden dusdanig gewaardeerd dat we hebben besloten dat mensen Slijs ook in de winter niet mochten missen. Daarom zijn wij een bezorgservice gestart. Vanaf november 2019 hebben wij ons bij Sitedish aangesloten en het systeem werkt voortreffelijk.

We zijn erg blij dat klanten voor korting kunnen sparen, we nieuwsbrieven kunnen versturen en gemakkelijk ons postcodegebied kunnen aanpassen. We horen ook met regelmaat dat onze klanten de site gemakkelijk te gebruiken vinden.

De samenwerking is erg fijn, er wordt snel gehandeld als er iets gewijzigd moet worden en het contact voelt persoonlijk en vertrouwd. Op de Horecava hebben wij dan ook even persoonlijk kennis gemaakt met het team.”

De perfecte pizzadoos

Naast het restaurant houdt Sydney er nog een andere business op na: On the Box. Hij heeft de perfecte pizzadoos gevonden en maakt deze met behulp van adverteerders op de doos bereikbaar voor restauranthouders. Het eigen logo van het restaurant staat uiteraard prominent in het midden van de doos. Dankzij kleine inkepingen in de deksel wordt vocht opgenomen, zonder dat er warmte verloren gaat. De pizza komt daarmee dus warm en vers aan bij de klant.

De onderkant van de doos fungeert als waar kunstwerk. Verschillende artiesten stellen daarvoor hun kunst beschikbaar. Het is daarmee steeds weer een verrassing wat je op jouw pizzadoos aan zult treffen. Echte collectors items dus!

Ook met jouw restaurant op onze blog? Stuur dan een mailtje naar info@sitedish.nl!