Chinese Box Club

Even kennis maken: Chinese box club

Futuristisch en toch vertrouwd: Dat is het concept van Chinese Box Club. In dit afhaalrestaurant is het vertrouwde concept van een Chinese maaltijd afhalen in een compleet nieuw jasje gestoken. We spraken met Lide Chung.

Lide vertelt over het concept: “Chinese Box Club in Weert is een moderne Chinese Takeaway waar klassieke Chinees-Indische gerechten met hedendaagse Chinees-Aziatische gerechten worden gecombineerd. Klanten die komen afhalen wordt daarnaast een totaalbeleving aangeboden. Daarnaast denken wij dat we met onze gerechten een nieuwe kwaliteitsstandaard neer kunnen zetten onder de afhaalrestaurants. We proberen Chinees afhalen weer leuk, hip en aantrekkelijk te maken.”

Natuurlijk kun je bij Chinese Box Club ook gewoon terecht voor de bekende klassiekers: “Onze menukaart is zodanig samengesteld waarbij we het beste van de klassiek Chinees-Indische keuken, zoals de Babi Pangang en Sate, combineren met hedendaagse Aziatische gerechten, zoals Rundvlees met Teriyaki Saus of Garnalen Gong Bao in zelf gefermenteerde rijstwijn. Ondanks de kleinere kaart bieden wij een ontzettend uitgebreid palet aan smaken aan.”

Doe het goed, of doe het niet

De vormgeving van Chinese Box Club valt direct op, zowel op de locatie zelf als online. “We hebben Chinese Box Club samen ontwikkeld met Zware Jongens, een horecaconcept ontwikkelingsbureau uit Den Bosch. We waren op zoek naar een nieuw concept voor de Chinese afhaalmarkt, aangezien er steeds meer traditionele Chinees-Indische restaurants verdwijnen, met name door de vergrijzing en een gebrek aan opvolging.

We wilden een modern takeaway concept neerzetten dat fris, aantrekkelijk en vooral ook leuk is, zodat het ook de jongere generatie aanspreekt. De huisstijl en het afhaalconcept hebben we zodanig ontwikkeld, zodat het lijkt alsof er al meerdere vestigingen zijn. We willen dit concept dan ook graag in meerdere steden uitrollen.

We hebben een professionele fotograaf foto’s laten maken van al onze producten. Deze aanpak is kostbaar en vergt best veel tijd, maar we zijn overtuigd van de meerwaarde voor de beleving van ons concept. Als je foto’s laten maken te kostbaar vindt, maak dan vooral geen foto’s, want slechte foto’s kosten je klanten en omzet. Ons motto is: Doe het goed, of doe het niet.”

Samen met Sitedish

Chinese Box Club maakt op dit gebruik van de kassakoppeling met Bork. De bestelsite wordt wel helemaal verzorgd door Sitedish: “Sitedish werkt heel goed! Onze ervaring met het systeem is positief en het is gebruiksvriendelijk en flexibel. In de toekomst zou het wel fijn zijn als er meerdere kassa’s tegelijkertijd aangesloten kunnen worden, want dat is belangrijk voor ons concept. Daarnaast zouden we het helemaal tof vinden als er ook een bestelkiosk ontwikkeld zou kunnen worden.”

Ook bij Team Sitedish staan deze features op ons verlanglijstje! Houd onze nieuwsbrief, social media en vooral deze blog in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.

Jouw restaurant op onze blog? Mail dan naar info@sitedish.nl.

3 gedachten over “Even kennis maken: Chinese box club”

Reacties zijn gesloten.