Tips voor Een Decemberproof website

December is weer begonnen! We geven graag tips om het beste te maken van deze drukke maand vol met feestdagen. Heb je zelf nog leuke tips? Laat ze in de reacties achter!

 1. Pas je openingstijden aan
  Ga je met de feestdagen eerder open of andere dagen dan normaal? Via mijn.sitedish.nl kan je aangepaste openingstijden invoeren. Dit kan via de volgende link; https://mijn.sitedish.nl/website/tijden. Vergeet niet de instellingen op te slaan! Ook kan je op deze pagina je bezorg en afhaal instellingen bekijken en eventueel aanpassen voor de aankomende drukke dagen.
 2. Tijdsloten activeren
  Voor veel zaken is het vrij lastig om precies op de gevraagde tijd te leveren tijdens drukke dagen, hierom is het handig om met tijdsloten te werken! Dit kan je gemakkelijk aan en uitzetten via mijn.sitedish.nl/website/tijden. Voordelen van tijdsloten zijn dat je in plaats van een tijdstip een tijdsperiode kan selecteren wanneer je de bestelling wilt ophalen of laten bezorgen, dit geeft je dus wat flexibiliteit! Om ervoor te zorgen dat je niet alle bestellingen tegelijkertijd moet leveren kan je een maximaal aantal bestellingen instellen per tijdslot. Het is ook mogelijk om handmatig een tijdslot te sluiten als je bijvoorbeeld veel telefonische bestellingen hebt ontvangen voor dat tijdslot.
 3. Vooruitbestellen aanzetten
  Ideaal voor de feestdagen is de functie vooruitbestellen! Hiermee geef je de klanten de mogelijkheid om nu alvast hun bestelling te plaatsen voor de feestdagen. Het voordeel hiervan is dat je als besteller zeker bent van je bestelling, en je als restaurant je goed kan voorbereiden op de drukte! Ook hiervoor kan je tijdsloten gebruiken en deze handmatig aanpassen of sluiten. Activeer vooruitbestellen via https://mijn.sitedish.nl/website/instellingen.
 4. Pas je menukaart aan
  Heb je een leuk kerstmenu of Sinterklaas gerecht in gedachte? Zet deze alvast op je website. Je bestellers eten graag iets speciaals met de feestdagen dus speel hier vooral op in. Denk niet alleen aan een 3 gangen menu maar ook een kindermenu! Maak van dit menu een bijzondere ervaring en let op de presentatie. Gebruik hoogwaardige verpakkingen en bied jouw klanten eventueel een extraatje aan, zoals een drankje, feestelijke servetten, sterretjes, of een dessert.
 5. Speciale acties
  Je kan ook een speciale feestdagen actie aanmaken, denk aan een gratis Kerststol, Oliebollen of zelfs Pepernoten! Je kan deze acties instellen via mijn.sitedish.nl. Ook een korting op je kerstmenu of een speciale actiecode voor tijdens de feestdagen is hier in te stellen.
 6. Upsell Tool
  Heb je onze nieuwste tool al gezien? Via de Upsell knop kan je gerechten selecteren die je voordat je bestellers afrekent nog even onder de aandacht kan brengen, denk bijvoorbeeld aan drankjes of aan bijgerechten. Activeer Upsell gemakkelijk via https://mijn.sitedish.nl/website/upsell
 7. Laat het iedereen weten!
  Ben je er helemaal klaar voor? Verstuur een nieuwsbrief en een pushbericht naar je app gebruikers of laat speciale flyers drukken om uit te delen. Via https://mijn.sitedish.nl/marketing/nieuwsbrief kan je gemakkelijk een nieuwsbrief versturen naar iedereen die zich hiervoor heeft aangemeld. Zo bereik je gemakkelijk je vaste klanten en houd je ze op de hoogte!

  Heb je vragen of wil je advies bij het maken van een actie of menu? We helpen je graag!

  Fijne dagen gewenst,  020 2440858