Team Casareccia Emmeloord

Even kennis maken: Casareccia

De komende tijd zetten wij een aantal van onze restaurants in de schijnwerpers. In de eerste editie maakte je kennis met de heren van Stix & Bowls. Voor deze editie spraken wij met Kristian van Casareccia.

Pizzeria Casareccia mag met recht een begrip worden genoemd in Emmeloord:

“Mijn vader heeft het bedrijf opgestart in 1992 vanuit een rijdende pizzabus. Ik heb de zaak in het centrum van Emmeloord, zo’n tien jaar geleden overgenomen. Je kunt bij ons échte Italiaanse pizza’s laten bezorgen en afhalen. Daarnaast krijgen we steeds meer aanvragen voor catering en verhuren wij houtgestookte ovens met verschillende arrangementen.”

De pizzabus van Casareccia in 1992

Sitedish

Sinds maart 2018 maakt het restaurant gebruik van Sitedish:

“We zijn ons door de jaren heen steeds meer gaan richten op het bezorgen van maaltijden. Ik kan met recht zeggen dat we daar aardig wat ervaring in hebben opgedaan.

Aanvankelijk kozen we voor Sitedish vanwege de kosten, maar al snel werd ook duidelijk dat Sitedish het qua service en persoonlijkheid heel goed doet! We maken vooral gebruik van het bestelsysteem en de kassa. Ook maken we regelmatig gebruik van de rapportages en de marketingopties.”

Pizza, Pasta en meer

Naast smakelijke pizza’s en een kleine selectie pasta’s kun je ook bij Casareccia terecht voor een heerlijk authentiek nagerecht, zoals de klassieke tiramisu of panna cotta. Over de vraag wat we écht een keer moeten komen proeven hoeft Kristian niet lang na te denken: Onze uitblinker is de Pizza Buongustaia met o.a. Parmaham, verse rucola en Parmezaanse kaas snippers.”

Pizza Buongustaia

Casareccia & Corona

Het restaurant is de afgelopen maanden goed doorgekomen:

“Wij hebben het geluk gehad dat we eigenlijk gewoon open konden blijven, omdat wij geen zitplaatsen hebben. We hebben het afhalen van pizza’s zo veel mogelijk geminimaliseerd en zijn ons nog meer gaan richten op het bezorgen. Ik denk dat deze periode ons werk nog meer in deze richting heeft gestuurd.

De toekomst zien wij ook positief tegemoet. We zijn bovendien érg blij voor onze concullega’s die deze moeilijk tijd goed hebben doorstaan. “

Wil jij ook met jouw restaurant op onze Sitedish Blog? Stuur dan een mailtje naar info@sitedish.nl.