Sitedish x Mplus

Op zoek naar de perfecte kassa-oplossing voor jouw keten of franchise? Dankzij onze samenwerking met STN Kassasystemen hebben wij de krachten van Sitedish en MPlus kunnen bundelen. Voortaan bieden wij gezamenlijk één strakke totaaloplossing voor horecaconcepten die aan de slag gaan met afhaal en bezorging. FEBO ging je al voor!

Wij bieden:

  • Een eigen bestelplatform, mogelijk gemaakt door Sitedish.
  • Bestellingen van alle kanalen dus ook Thuisbezorgd, Uber Eats en Deliveroo, in één overzicht met tal van handige functionaliteiten.
  • Gekoppeld met de uitgebreide kassa’s van Mplus.

Je kent Sitedish natuurlijk al als ontwikkelaar van horeca bestelsites. Dat doen wij inmiddels al ruim twaalf jaar en meer dan 1.500 restaurants maken gebruik van ons systeem. Met onze branded bestelsites én apps, kunnen klanten hun afhaal- of bezorgbestelling direct bij jouw restaurant plaatsen.

Daarnaast ontvangen restaurants toegang tot onze backend, met talloze functionaliteiten. Zo kun je dieper de statistieken induiken, maar zijn er ook handige marketingfuncties om jouw bereik en omzet te vergroten. Voor franchisegevers is het bovendien mogelijk om alle vestigingen vanuit één centrale plaats te beheren.

In Sitedish POS, onze gratis kassasoftware, komen alle bestellingen samen. Natuurlijk is handmatige invoer mogelijk, maar daarnaast ontvang je ook de bestellingen van jouw eigen website, Thuisbezorgd, Uber Eats en Deliveroo centraal in één overzicht.

Met onze handige BezorgApp volg je de locatie van jouw bezorgers, zodat je precies weet wanneer zij weer terug zijn voor de volgende bestelling. Zo bezorg je nooit meer een koude maaltijd!

Samen met Mplus

Sitedish POS koppelt met het kassasysteem van Mplus: een uitgebreid en flexibel kassasysteem op maat. Dankzij deze koppeling kom alle data samen, wat weer handig is voor voorraadbeheer, de administratie en statistieken. Daarnaast beschikt het systeem van Mplus over handige tools om de keten goed aan te kunnen sturen. Ook kun je met Mplus gebruik maken van handterminals, QR Codes, keukenschermen, bestelzuilen en online rapportages.

Door het bundelen van onze krachten krijgen jouw restaurants de beschikking over een volwaardige en robuuste oplossing voor al jouw transacties!

Interesse in ons aanbod? Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden. Stuur ons een berichtje op info@sitedish.nl of bel ons tijdens kantooruren op 020 – 244 08 58.

1 gedachte over “Sitedish x Mplus”

  1. Beste sitedish,

    Graag ontvangen wij meer informarmatie, aangaande het kassasysteem mplus.
    Wij werken al met het sitedish kassasysteem wat is het toegevoegde waarde van het nieuwe systeem.

    Mvg,

Reacties zijn gesloten.